کارگاه زنجیره بلوکی سبحان با موضوع ”تراکنش در اقتصاد دیجیتال” در نمایشگاه تراکنش ایران
92 درصد از پولهای شبکه بانکی در سراسر دنیا پولهای دیجیتالی است، نه صرفا ارزهای دیجیتال و رمز ارزها، در نظام بانکی دنیا بانکها تنها 8 درصد نقدینگی دارند
کارگاه معرفی محصول زنجیره بلوکی سبحان با موضوع ”تراکنش در اقتصاد دیجیتال” در هفتمین نمایشگاه تراکنش ایران برگزار شد.
به گزارش نگارخبر و به نقل از فابانیوز، علی زنجانی، رییس هیات مدیره شرکت دانش بنیان زنجیره بلوکی سبحان و خانه بلاکچین ایران درخصوص تاثیر تراکنش در اقتصاد دیجیتال در این کارگاه، گفت: سالهاست که اقتصاد دنیا با اقتصاد دیجیتال پیوند خورده است، اما امروزه شاهد آن هستیم که در مبحثهای جدیدتر، از سال 2006 ارزهای دیجیتال جدیدی به دنیا آمدهاند به نام perfect money ، web money، paypal money که تراکنشها بصورت دیجیتالی انجام می شود.
وی با بیان اینکه تراکنش در اقتصاد دیجیتال سالهاست که شناخته شده و کاربردی است، افزود: 92 درصد از پولهای شبکه بانکی در سراسر دنیا پولهای دیجیتالی است، نه صرفا ارزهای دیجیتال و رمز ارزها، در نظام بانکی دنیا تنها 8 درصد نقدینگی دارند و 92 درصد نقدینگی حسابها دیجیتالی هستند.
رییس هیات مدیره شرکت دانش بنیان زنجیره بلوکی سبحان اظهار داشت: از سال2009 بعد از اینکه بیت کوین معرفی شد ارزهای دیحیتال و پولهای دیجیتال به سمت دیگری هدایت شدند تحت عنوان ارزهای رمزنگاری شده که از سیستم بانک خارج شده و تحت عنوان بلاک چین فعالیت میکنند.
زنجانی تصریح کرد: در سال 1993 همزمان با مطرح شدن دهکده جهانی، دنیا بدون مرز و دنیای بدون پلیس اقتصادی، فناوری بلاک چین پا به عرصه گذاشت. بلاکچین آمد که همه چیز را یکدست و شفاف کند و این خاصیت غیر متمرکز بودن این فناوری بوده است.
رییس هیات مدیره شرکت دانش بنیان زنجیره بلوکی سبحان تصریح کرد: بعدها در سال 2008 گروه ساتوشی ناکاموتو آمدند و رمز ارز بیتکوین را معرفی کردند، هرچند در ابتدا بسیاری با این امر مخالفت میکردند اما بیت کوین به مرور و در طی سالهای اخیر رشد چشمگیری داشته است.
زنجانی با بیان اینکه از فناوری بلاکچین میتوان در مباحث امنیتی، اقتصادی و دفاعی استفاده کرد و از صرف خیلی هزینههای دیگر جلوگیری کرد، اظهار داشت: به عنوان مثال در بحث انتخابات در بستر بلاکچین، در انتخابات آمریکا شاهد یکسری صحبتها و اعتراضات بودیم. اما اگر این انتخابات در این بستر ایجاد میشد. نه کسی میتوانست تقلب کند و نه کسی میتوانست مدعی تقلب در انتخابات بشود.
به گفته وی، اگر همین سایت نطنز در ایران اگر از فناوری بلاکچین استفاده میکرد و به این فناوری اعتماد میکرد، در بحث امنیتی اتفاقات اخیر رخ نمیداد. این فناوری مدعی که غیرقابل نفوذ است و ما در آن مدعی هستیم. و غیرقابل حک است بنابراین این اتفاقات نمیافتاد.
زنجانی گفت: رمز ارز دیجیتال در سال 2008 معرفی شد و براساس کارکردن و مصرف برق و حجم اینترنت بدست میآید. برخی میپرسند چگونه بدست میآید؟ به این صورت است که در ایتدا مسایل ریاضی است که حل کردن آن از ذهن انسان خارج است و توسط کامپیوتر صورت میگیرد و برای اینکه این کامپیوتر بتواند مسایل را زودتر حل کند طبیعتا باید مغز افزار بزرگتری داشته باشد. برای استخراج بیتکوین تعداد زیادی cpu قرار داده اند تا بهcpu اصلی کمک کند، برای حل کردن این مسائل پاداش داده میشود، این پاداشها واحدهای بیتکوین کوچکی هستند به نام ساتوشی.
رییس هیات مدیره شرکت دانش بنیان زنجیره بلوکی سبحان افزود: ما در ایران و در خانه بلاچین ایران چند نوع فعالیت در زمینه بلاکچینی داریم. در این شرکت اولین دستگاه ATM رمز ارزها ایرانی را بومی سازی کردیم که مشتریان میتوانند خرید و فروش رمز ارز داشته باشند که قابلیت صدور paper wallet بصورت آنی دارد. این اتفاق برای اولین بار درجهان اتفاق میافتد که توانستیم سال گذشته رونمایی کنیم.
زنجانی افزود: ما همچنین اولین و تنها نشریه تخصصی بلاکچین و رمزارزها را با مجوز وزارت ارشاد تاسیس کردیم که هفت شماره از آن هم منتشر شده است.
متن پیام قدردانی محمد مراد بیات، دبیر کل رویداد بین المللی Transaction از برگزارکنندگان هفتمین نمایشگاه تراکنش ایران
به همین منظورعلاقه مندان می توانند؛ برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت فابانیوز و سایت نمایشگاه تراکنش ایران به ادرس زیر مراجعه کنند.
لینک فابا نیوز
fabanews.com
لینک مرکز فابا
fabacenter.com
لینک هفتمین نمایشگاه تراکنش ایران
itefaba.com
اینستاگرام مرکز فابا به آدرس
Instagram.com/fabacenter
گفتگو در مورد این post