پشتیبانی
  • ورود
نگار خبر
Advertisement Banner
  • خانه
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • گردشگری
  • فرهنگی
  • هنری
  • فناوری
  • ورزشی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • گردشگری
  • فرهنگی
  • هنری
  • فناوری
  • ورزشی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
HealthNews
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

متنوع بودن صنعت خوراک باعث رونق گردشگری ایران خواهد شد

نگار خبر توسط نگار خبر
جولای 14, 2022
در اجتماعی
0
متنوع بودن صنعت خوراک باعث رونق گردشگری ایران خواهد شد

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی: نان و شیرینی بسیار می تواند در گردشگری ما تاثیر بگذارد.

به گزارش پایگاه خبری نگارخبر : دکتر سید مصطفی فاطمی, مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی در حاشیه اولین میز تخصصی صنعت نان و شیرینی به خبرنگار ما گفت: ایران به خاطر تاریخ غنی در حوزه های مختلف به خصوص گردشگری جایگاه ویژه ای دارد و یکی از جاذبه های مهم گردشگری که دنیا هم توجه زیادی به آن دارد مبحث خوراک است که در کشور ما هم این نوع تنوع, میتواند به جاذبه گردشگری بیفزاید.

وی ادامه داد: با توجه به متنوع بودن صنعت خوراک, ما در وزارت گردشگری چهار میز تخصصی از جمله میز خوراک های ملل,میز گردشگری غذاهای ایرانی, میز گردشگری نان و شیرینی,میز تخصصی دمنوش ها و سرد نوش ها را ایجاد کرده ایم.

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی تصریح کرد: فرهنگ غذایی ما با این موارد شناخته شده است. ما وقتی از یک شهر سخن می گوییم علاوه بر جاهای دیدنی ,تصور ذهنی از مزه و غذا به خصوص شیرینی و نان ایجاد می شود.

وی خاطرنشان کرد: امروز به طور ویژه میز تخصصی نان و شیرینی را تشکیل دادیم و هم متخصصین این حوزه و هم فعالان گردشگری حضور به عمل رساندند و این مهم باعث شد برنامه ریزی دقیقی در این حوزه داشته باشیم.

فاطمی به جزییات جلسه پرداخت و افزود : در این جلسه نقشه راه گردشگری خوراک هم مورد بررسی قرار گرفت و اعضای مختلف میز, نقطه نظرات خودشان را اعلام کردند تا بتوانیم انشالله به یک نتیجه درست برسیم.

وی تاکید کرد: معتقدم هم موضوع نان و شیرینی بسیار می تواند در گردشگری ما تاثیر بگذارد و هم گردشگری می تواند کمک شایانی در برندسازی و معرفی جاذبه های ما به خصوص خوراک داشته باشد .

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی در پایان گفت: به خوبی توانسته ایم پیوند درست بین متخصصین نان و شیرینی و فعالان گردشگری با وزارت خانه ایجاد کنیم و امروز هم این جلسه به خوبی توانست این ارتباط را برقرار کند.

برچسب ها: دکتر سید مصطفی فاطمیصنعت خوراک
Advertisement Banner
نوشته‌ی بعدی
محسن کردعلیوند با به ثبت رساندن نام خود را در کنفدراسیون های جهانی ایمارو، تافیسا، ایمارو اسپورت

محسن کردعلیوند با به ثبت رساندن نام خود را در کنفدراسیون های جهانی ایمارو، تافیسا، ایمارو اسپورت

گفتگو در مورد این post

پیشنهادی

انتخابات ایران در ترازوی تجربه عراق

انتخابات ایران در ترازوی تجربه عراق

قبل 11 ماه
مجتمع سنگان زیر ذره بین ایمیدرو

مجتمع سنگان زیر ذره بین ایمیدرو

قبل 2 سال

از دست ندهید!

کتاب «یاران مختار» منتشر شد

کتاب «یاران مختار» منتشر شد

می 11, 2025
انتصاب مهدی افسری به عنوان مشاور اتاق اصناف ایران

انتصاب مهدی افسری به عنوان مشاور اتاق اصناف ایران

می 6, 2025
تفاهم نامه سازمان متخصصین و مدیران ایران با مدیریت سازمان مناطق آزاد

تفاهم نامه سازمان متخصصین و مدیران ایران با مدیریت سازمان مناطق آزاد

آوریل 21, 2025
هلدینگ اسپیدار ترویج فرهنگ ارزش‌آفرینی

هلدینگ اسپیدار ترویج فرهنگ ارزش‌آفرینی

آوریل 21, 2025
نگار خبر

پایگاه خبری نگار همواره در تلاش بود تا بهترین مطالب رایج خبری را برای کابران خود در ایران و خارج از ایران تهیه نمایید!

دنبال کنید:

پیشنهادی

کتاب «یاران مختار» منتشر شد

کتاب «یاران مختار» منتشر شد

می 11, 2025
انتصاب مهدی افسری به عنوان مشاور اتاق اصناف ایران

انتصاب مهدی افسری به عنوان مشاور اتاق اصناف ایران

می 6, 2025

موضوعات

  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • سایر اخبار ویژه
  • سبک زندگی
  • سیاسی
  • طبیعت و گردشگری
  • فرهنگی
  • فناوری
  • کتاب
  • گردشگری
  • هنری
  • ورزشی
  • ویژه
  • درباره ما
  • تماس با ما

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد! استفاده فقط با ذکر منبع مجاز است!

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • گردشگری
  • فرهنگی
  • هنری
  • فناوری
  • ورزشی

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد! استفاده فقط با ذکر منبع مجاز است!