رییس مرکز نوآوری گروه فنآوران هوشمند بهسازان فردا چشم انداز هلدینگ در حوزه تجارت الکترونیک را تشریح کرد و از تسخیر عرصه های فناوری در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش نگارخبر به نقل از پول نیوز، گروه فنآوران هوشمند بهسازان فردا که هلدینگ فناوری بانک ملت است، گام های بزرگی در عرصه های گوناگون برداشته و در زمینه های فراوان نقش آفرینی کرده است. یکی از این بخشها، مرکز نوآوری گروه فنآوران هوشمند بهسازان فرداست. برای آنکه با دستاوردها، توانمندی ها و برنامه های آینده این مرکز آشنا شویم، با علیرضا متولیان رییس مرکز نوآوری گروه فنآوران هوشمند بهسازان فردا گفت و گو کردیم.
علیرضا متولیان با تاکید بر اینکه برای توسعه اکوسیستم نوآوری دیجیتال بانک ملت و گروه بهسازان، از ابتدا فعالیت را در سه حوزه اصلی شروع کردیم گفت: حوزه اول بحث شتابدهی استارتاپهاست.
وی به تشریح حوزه فعالیت استارت آپ ها پرداخت و گفت: استارتاپهای فعال حوزه هوش مصنوعی، در حوزه iot یا اینترنت اشیا، استارتاپهایی که در حوزه تکنولوژیهای بلاک چین و اسمارت پانترک و وبتری فعالیت می کنند و بسیاری موارد دیگر مورد توجه هستند.
رییس مرکز نوآوری گروه فنآوران هوشمند بهسازان فردا با اعلام اینکه روی هر کدام از استارت آپ ها که ایده یا محصول اولیهای دارند، تمرکز می کنیم گفت: مرکز نوآوری بهسازان فردا در حوزه شتابدهنده پلوینو است که بحثهای هدایت کردن، مانیتورینگ، فضا و زیرساخت و ارتباط دادن به بخشهای مختلف بانک و شرکتهای گروه و در نهایت سرمایه گذاری نقدی و غیرنقدی در شرکتهای کوچکتر را انجام می دهیم. بنابر این کسی که می خواهد در شتابدهنده پلوینو وارد بازار شود، اینها مورد هدف بهسازان فردا هستند.
وی با شاره به رنجیره افزایش ارزش خدمات توسط استارتاپهای مورد حمایت هلدینگ بهسازان فردا گفت: حوزه بعدی تمرکز در مرکز نوآوری، تمرکز روی شرکتهای زیرمجموعه است.
متولیان با تاکید بر اینکه شرکتهای مختلفی زیرمجموعه شرکت بهسازان فردا هستند گفت: سالهای زیادی است که این شرکتهای زیرمجموعه، خدمات مختلفی را به صورت تخصصی ارائه می دهند.
وی با تاکید بر اینکه زنده بودن این شرکتها با این فضای نوآوری، نیازمند این است که جریان نوآوری درون این شرکتها شکل بگیرد و فعال باشد، از این جهت ما استارتاپ استودیو مرکز نوآوری را داریم.
رییس مرکز نوآوری گروه فنآوران هوشمند بهسازان فردا در خصوص عملکرد استارت آپ استودیو گفت: یک استارتاپ استودیو نیازهای شرکتهای گروه را می گیرد، روی نیازهایش تحقیق می کند و این نیازها را در اختیار تیمهای استارتاپی قرار می دهد و ارتباط میان شرکتها، نوآورها و نیازهای شرکتها را با تیمهای بیرونی و تیمهای دانشگاهی برقرار می کند. مسائل را پردازش می کند و به سمت بیزینس لاینهای جدید برای گروه می رود تا برای شرکت بهسازان فردا فعال کند.
وی لایه دیگری که بهسازان روی آن تمرکز دارد را بحث سرمایه گذاری خطرپذیر توصیف کرد و گفت: خیلی از شرکتها توسعه پیدا کردند، بازار خوبی دارند و بازارشان فعال است، بنابر این برای تکمیل فرایند زنجیره ارزش خدمات گروه و خدمات جدیدی که میخواهد به آن ارایه بدهد، دنبال استارتاپها و شناسایی تکنولوژیها هستیم.
متولیان از سرمایه گذاری بهسازان فردا روی شرکتهای توسعه یافته خبر داد و گفت: بازار بانک را در اختیار این شرکتها قرار می دهیم تا بتوانند رشد کنند که رشد آنها به رشد زنجیره ارزش خدمات هلدینگ بهسازان فردا کمک می کند.
وی با تاکید بر اینکه در این مرحله ابعاد بزرگ سرمایه گذاری را داریم گفت: مهم نوآور بودن، محصول جدید داشتن، وضعیت مالی شفاف و تیم فعال داشتن در این شرکتهاست، نکاتی که برای بهسازان فردا اهمیت فراوانی دارد.
رییس مرکز نوآوری گروه فنآوران هوشمند بهسازان فردا چشمانداز سرمایهگذاری هلدینگ بهسازان فردا را تشریح کرد و گفت: از آنجا که مرکز نوآوری مربوط به هلدینگ بهسازان فردا و هلدینگ نیز مربوط به بانک است، اینگونه نیست که فقط در خدمات پولی، بانکی و فینتک سرمایه گذاری کنیم. بلکه هر حوزهای که بتواند به بانک یا مشتریان بانک خدمتی ارایه بدهد یا خدمات را توسعه دهد، مورد توجه است.
وی با ذکر مثالی گفت: به عنوان مثال بعضی از مشتریان بانک شرکتهای ارایه دهنده خدمات لجستیک هستند و اگر استارتاپی باشد که در حوزه لجستیک و هوشمند سازی لجستیک فعالیت کند، این مهم مورد توجه هلدینگ بهسازان فرداست، زیرا ارزش را به مشتریان بانک ارایه میدهد.
متولیان با تاکید بر اینکه در کنار تمامی این موارد، بدنبال این هستیم که زیرساختهای خدماتی که نیازمند سرمایه گذاری بزرگ هستند را برای استارتاپها فراهم کنیم گفت: اصلیترین موضوع، زیرساختهای هوش مصنوعی است که اکنون ترند دنیاست و هلدینگ بهسازان فردا سرمایه گذاری خوبی روی آن انجام میدهد.
رییس مرکز نوآوری گروه فنآوران هوشمند بهسازان فردا به ترسیم همکاری بهسازان فردا به دانشگاه پرداخت و گفت: بدنبال این هستیم که با دانشگاه تهران آزمایشگاه هوش مصنوعی را راه اندازی کنیم تا بتواند فضای لازم برای سعی و خطاها را به استارتپها بدهد و از سوی اساتید و خبرگان در صنعت و دانشگاه هدایت شود تا بتوانیم به مجموعه بانک، مشتریان بانک و همه اکوسیستم شبکه پرداخت خدمات ارائه دهیم.
گفتگو در مورد این post