یه گزارش خبری نگارخبر ، دکتر علی اصغر رمضانی نژاد صادق مدیران نمونه وزارتخانه میراث فرهنگ و صنایع دستی و گردشگری در گفت وگو با خبرنگار ما در رابطه با جلسه با مدیران اصتناد گفت: در جلسه ای که با مدیران اصتناد داشتم باید بگویم که بسیار مسیر خوبی انتخاب شده است مضاف بر این که هدف گذاری خوب و دقیقی صورت گرفته که انشالله امیدواریم با هم افزایی مسئولین رده های دولتی و مدیران بخش خصوصی به نتیجه خوبی برسیم.
وی اصتناد را پلی بین بخش دولتی و خصوصی در جهت هم افزایی دانست و اظهار داشت: بخش دولتی و حاکمیتی همیشه درگیر ساختار بسته خودش بوده است اما اصتناد پل بسیار خوبی بین ارگان های خصوصی و دولتی ایجاد کرده است که این هم افزایی بسیار به سلامت اقتصاد و دانش کشور کمک خواهد کرد.
وی استفاده از ظرفیت های دانش بنیان و نخبگان را نشانه رشد بالندگی این وزارتخانه برشمرد و گفت: استفاده از ظرفیتهای دانش بنیان و نخبه گان در وزارت میراث فرهنگی,صنایع دستی,گردشگری در هر سه حوزه تخصصی می تواند نشاندهنده بالندگی و رشد فکری وزارتخانه باشد.
وی تصریح کرد: در حوزه کارشناسی وزارت میراث فرهنگی,صنایع دستی و گردشگری کارشناسان زبده و خوبی حضور دارند و تمام سعی شان است این است تا ارتباط موثری بین حاکمیت دولتی و بخش خصوصی برقرار کنند.
این مدیر نمونه وزارت تاکید کرد: یکسری ضوابط و قوانین دست و پاگیر در بخش دولتی بوده است اما با ورود تیم مدیریتی جدید, عرصه برای تعامل بخش خصوصی بهتر شده است و انشالله موانع هم برطرف شود.
لازم به ذکر است فعالیت مجمع عالی اصتناد، بر پایه ساختاری تخصصی و یکپارچه ارائه شده از سوی بنیان فناوران و ایده پردازان، جهت تعامل و هم افزایی هدفمند میان مسئولین بلند پایه، مدیران ارشد ملی، نمایندگان خانه ملت، روسای تشکلها، صاحبان بنگاه های خصوصی در مسیر ایجاد تحول بنیادین و توسعه ی اقتصاد ملی و همچنین بهبود وضعیت اشتغال و معیشت مردمی می باشد.
یاد آور می گردد واژه ی «اصتناد» برگرفته از حروف ابتدای کلمات «اقتصاد،صنعت،تجارت،نوآوری ، اشتغال و دانش محور» می باشد.
eco.bfam.ir
گفتگو در مورد این post