شرکت بیمه دی با اهدای بیمهنامه زندگیبهادار و بورسیه به نخبگان، گامی جدی و اقدامی برجسته در جلوگیری از فرار مغزها برداشت.
به گزارش نگارخبر به نقل از پول نیوز، مفهوم فرار مغزها، مهاجرت متخصصان و نخبگان علمی است که از معضلات اجتماعی، اقتصادی و آموزشی محسوب میشود. برای آنکه درک درستی از عمق فاجعه فرار مغزها داشته باشیم، گزارش مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۸۹ میتواند کارگشا باشد. مجلس شورای اسلامی اعلام کرده ۶۰ هزار ایرانی مهاجرت کرده در سال ۸۹ از نخبگان بوده اند. این نخبگان مقامهای المپیادهای علمی را داشته یا از نفرات برتر کنکور و دانشگاهها بوده اند. اینکه گمان کنیم فاجعه در همین مقطع پایان مییابد، کافی نیست، بلکه نگرانی از اینجاست که درصد قابل توجهی از نخبگان همچنان تمایل به مهاجرت از کشور دارند. بدتر اینکه صندوق بینالمللی پول اعلام کرده ایران در بین ۹۱ کشور در حال توسعه یا توسعه نیافته جهان، مقام نخست را در مهاجرت نخبگان دارد.
اقدام جالبی که از سوی مدیرعامل بیمه دی شاهد بودیم، ایجاد انگیزه برای جذب نخبگان در کسب علوم بیمه است. موهبتی با اشاره به توسعه هوش مصنوعی و پیشرفتهای دیجیتال گفت: شرکت بیمه دی علاقهمند به حضور در عرصههای نوین و بازارهای جدید از جمله استارت آپها و شرکتهای دانش بنیان در حوزه بیمه است. علاوه بر این این شرکت آمادگی خود را برای بورسیه تحصیلی نفرات تک رقمی کنکور در رشتههای مرتبط با صنعت بیمه اعلام مینماید. مدیرعامل بیمه دی خطاب به مدعوین این مراسم گفت: احترام به پدر و مادر، توجه به علائق در انتخاب شغل و خوب زندگی کردن را به شما جوانان که در آغاز مسیر خود قرار دارید توصیه میکنم.
گفتگو در مورد این post